* Detektiv naposledy na scéně *

Vážení a milí čtenáři,
drazí autoři a příznivci detektivek,

poslední dva měsíce jste měli unikátní možnost nahlédnout takříkajíc „pod ruku“ Alici Schillerové, mladé ženě působící jako soukromé očko a zároveň konzultantka policejnímu oddělení.

Viděli jste ji v nejrůznějších situacích, při řešení zapeklitých případů, s rozmanitou paletou barev na vlasy. Alice bojovala s démony, vypátrala ztracený prsten i zatoulanou fenku, jedla výbušné koláče, psala si na ruku, navázala zajímavý vztah, propadala se pod led, ztratila několik průkazek, luštila šifry, kradla důkazy, pila víno, cestovala časem i prostorem, padla do zajetí, vyřešila neřešitelné záhady, přišla o kolegy i přátele, hovořila s nespočtem podezřelých, viníků i s jedním bezdomovcem, našla odpovědi na dosud nezodpovězené otázky a setkala se s dlouho ztracenou kamarádkou.

To vše a ještě mnohem víc v celkem 35 případech, které pro Vás sepsalo 11 autorů. Některé z příběhů jsou na pokračování, u jiných nemusíte na rozuzlení čekat, neb jsou to povídky jednorázové. Každá je jiná a každá má něco do sebe. No schválně, přečtěte si je sami…

*

Redakce čítárny zvláště oceňuje šest spisovatelů, kteří vytrvali a přes značné obtíže se jim nakonec podařilo sepsat příběh do každého z pěti kol. Gratulujeme! Jsou to tito novopečení detektivové, kteří se mohou v následujících dnech těšit na zbrusu nový nablýskaný galeon do svého měšce:

Bibi Anne

Connor Ian McBrownnies

Eillen McFir Elat

James Kelly Johnson

Myker Fae McGarden

Newika Shelley Lovecraft

*

Doufáme, že se Vám detektivní soutěž líbila stejně jako nám, a že se stejně jako my těšíte na další literární hrátky v čítárně Pod vrbou 🙂

V každém okamžiku inspirativní čtivo
za redakci Sub Salix přeje
Helenia Kukková

šéfredaktorka


Soutěž „Detektiv na scéně“ pro Vás připravila (nejen) redakce čítárny Sub Salix:

Korektura a vizuální úprava článků: Helenia Kukková
Inspirace: Martha Eufrathes Having
Nápad a realizace: Any Dawson, Eillen McFir Elat, Helenia Kukková
Grafika a diplomy: Eillen McFir Elat
Šéfredaktorka: Helenia Kukková

Hlavní hrdinku Alici Schillerovou dali dohromady v rámci soutěže Detektiv na scénu! (abecedně, v různé míře): Amanda Wright, Any Dawson, Astoria von Pens, Bibi Anne, Eillen McFir Elat, Ewenlia Lerche, Faolan Heredan, Helen Miltonová, Helenia Kukková, Inees Rut Gowstring, Jasper Flemont Forest, Lena Darwin, Lucas Redferrum, Luna Mikuliovská, Magdarlene di Facittra, Mark William Callaway, Mischel Binghum, Newika Shelley Lovecraft, Samantha McRoses a Vicky Charmant.

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *