* Úplňkové čtení 05/21 *

Vážení čtenáři, vítejte u úplňkového čtení, ve kterém se podíváme se  na to, co se za poslední měsíc událo nového v čítárně.

Co se v čítárně událo:

  • Jako první nejvýraznější změnou bylo sepsání zaměstnanecké smlouvy se skřítkem Salixem. Skřítek by se měl pravidelně objevovat ve Velké síni a informovat, kdykoliv se v čítárně objeví něco nového.
  • Dále došlo k vyhlášení dlouhodobého lovu literárních bobříků. Aby tato akce nezapadla, bylo jí věnováno místo v hlavním menu. V blízké budoucnosti bude pod informace o lovu doplněn i seznam úspěšných lovců.
  • Též došlo k drobným úpravám rubrik (převážně lehká oprava názvu) a následné aktualizaci informativní stránky Průvodce po Sub Salix.
  • Stává se vám, že máte problém po dočtení příběhu vrátit se do reality? Již nemusíte běhat na hrad, abyste se začetli do Denní Věštce. Několik výtisků najdete i na stolcích kolem čítárny. Pravidelně je sem donáší skřítek Denního Věštce, kterého potkáváte i ve Velké síni, a kterého můžete nalézt v pravém menu.

Co nás čeká:

  • Již brzy se můžete těšit na soutěž, na kterou nebude za potřebí brk s kalamářem, ale přesto se bude úzce čítárny týkat. Sledujte hradní soutěže, vyhlížejte soutěž od Any Dawson a nezapomeňte se zúčastnit.
  • Samozřejmě nenecháme zahálet ani vaše spisovatelské nadání. Eillen McFir Elat co nevidět vyhlásí soutěž Letní kapky rosy. Prozatím můžete jen hádat, co po vás bude chtít sepsat.
  • V polovině letních prázdnin očekávejte vyhlášení dlouhodobé spisovatelské akce, která propukne na počátku školního roku. Ve Velké Síni už bylo párkrát k zaslechnutí, že počtem kol překoná i lov bobříků.

   Za redakci Sub Salix
Eillen McFir Elat

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *