* Úplňkové čtení 06/18 *

Milí čtenáři čítárny Pod vrbou,

je mi velkou ctí, že Vás mohu takto pozdravit z pozice šéfredaktorky Sub Salix a děkuji za důvěru profesorky Lilien i vedení školy. Zároveň chci moc a moc poděkovat všem mo(u)drým, fialovým i jinak barevným za podporu a příjemné ohlasy, kterých se mi dostává. Vynasnažím se Vaši důvěru nezklamat.

*

Jak všichni víme, úplněk je magická noc. Ten dnešní v sobě navíc snoubí síly Raka i Kozoroha, nabádá nás, abychom se soustředili na to podstatné, co v životě máme. Věnujme pozornost své rodině, svým blízkým, mějme srdce otevřená. Nechť je čítárna zázemím, kde nabíráme sílu a čerpáme inspiraci, kde vždycky potkáme nějakou spřízněnou duši.

Ohledně čtiva, které bych Vám pro dnešní úplněk doporučila, pokud jste si ještě nestihli přečíst všechny příspěvky k letnímu slunovratu, najdete je tady. Také by Vás mohlo zajímat, že povídka Láska ze zápěstí od Arizony McBaker má druhou část a je tak uzavřena. Celý romantický příběh najdete zde. A v neposlední řadě věnujte pozornost povídce Stále ťa milujem od Niky Rose Marano, které vyšly další díly.

Každý autor, který sebere odvahu a odhodlá se ke zveřejnění svého díla zde v Sub Salix, chce mít zpětnou vazbu. Chce vědět, jak na Vás jeho dílo působí, chce vědět, zda se Vám líbí, chce vědět, co se mu povedlo. Až dočtete nějaké dílo, kontaktujte autora přímo sovou, pokud je na hradě, a nebo pište komentáře – všichni autoři ocení, když budou vědět, že Vám stojí za odezvu.

Čítárna Pod vrbou se těší také na Vaše příspěvky – posílejte své básně či povídky přes brigádu B – Sub Salix a zanedlouho se s nimi setkáte tady pod vrbou. A pokud nemáte inspiraci, neradi píšete jen tak nebo vyhledáváte ve svém životě výzvy, pak ostřete brky a bedlivě sledujte čítárnu, která se už teď nenápadně otřásá v základech a chystá speciální letní soutěž, která bude začátkem července zveřejněna. 😉

A na závěr – možná jste si všimli drobných změn, které se porůznu dějí napříč čítárnou. Aktualizují se popisky rubrik, zařazují se nezařazené články, mění se hlavní menu a většina autorů, kteří jsou teď na hradě aktivní, je už uvedena přímo u svých děl jako autoři a můžete tak pohodlně vyhledat najednou všechny jejich vydané příspěvky. Podobné změny budou probíhat postupně a pozvolna i nadále, i když to třeba nebude na první pohled patrné. Vězte, že Sub Salix nikdy nespí.

Milé čtenářky, milí čtenáři,
za všech okolností dobré čtivo přeje

Helenia Kukková

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *