* Úplňkové čtení 10/23 *

Dámy a pánové, dovolte mi oznámit vám radostnou zprávu. Kouzlo na vysušení podmáčených ploch kolem čítárny bylo úspěšné a my se tak můžeme opět sejít pod proutky naší milované Vrby.

Jak sami vidíte, sem tam jsou zde stále mokrá místa, ale nemusíte se bát. Nebezpečí vám tu nehrozí. Možná budete ještě nějakou dobu tápat, kde najít svůj oblíbený příběh, či na které větvi jsou zavěšené básně. Ale redakce pracuje na tom, aby byla čítárna již brzy uklizená a nic vám nebránilo v pohodlném posezení při čtení či psaní příběhů.


Z pozice šéfredaktorky musím říct, že přivolání letních přeháněk se mi zdálo jako dobrý nápad, ale evidentně jsem kouzlo nezvládla a vláhy bylo více, než bylo zdrávo. Budiž mi tato situace ponaučením do budoucích let.

Jsem však ráda, že i přes doslova bojové podmínky se podařilo uskutečnit Královské fauní bingo. Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne zítra, 29. 10. 2023, v 19:00 ve Velké síni. Veškeré sepsané příběhy budou samozřejmě v čítárně vydány. Nejprve však, jak již bylo řečeno, musíme čítárnu řádně upravit, aby bylo vše na svém místě.


Jménem svým a jménem Vrby všem moc děkujeme za podporu, které se nám dostalo bezprostředně po zavření čítárny a doufejme, že nic takového už nikdy více nezažijeme.

Eillen McFir Elat

2 komentářů

  1. Ansí
    10/28/2023

    Jsem šťastná, že je Vrba zpět! Chybělo mi to tu. 🙂

  2. Prin
    10/29/2023

    Komentář *Hurá! Moc blahopřeju jak Vám, tak celé redakci a hlavně Vrbě. Děkuju všem, kdo se na vysoušení podíleli. 🙂

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *