Sněhová vločka pro Petulu Laskavou

Od Marguerity Laux.

*

Moje milovaná Peťule!

Na úvod – asi Ti přeju všude, kde se dá, protože Ti jednoduše ráda přeju, abys měla velké štěstí (to už máš), lásku (těch už máš..!:D), úspěchy (taky máš), zdravíčko (toho máme všichni málo, ale aspoň jsi živá) a kouzelnou pohodu (té je vždycky nedostatek).

Takže Ti vlastně přeji, aby i v dalším roce jsme spolu strávily ještě více času, poznaly spolu ještě víc podniků, kde nás nutí za to, co jsme snědly a vypily, platit (šmejdi!) a udržovaly prokecanou díru v našich hlavách.

S Tebou je všechno veselejší, jasnější, jednodušší a skutečnější.

Taky děkuju, že jste mi vytvořili mou soukromou knihovnu a tak můžu ignorovat spoustu lidí, kteří na mě mluví, a já je neslyším, protože si čtu. Děkuji, že jste mi udělali izolaci od světa, když mi přijde až moc všední či náročný. Díky vám mám tajnou chodbu do míst, kde je jinačí svět, a který se mění s každou knížkou.

Děkuji, že jsme spolu udělaly v životě už tolik velkých kroků a doufám, že i když šlápneme vedle (a to většinou jsem já:D), tak se zase na správnou cestu navedeme.

Nezapomenutelné Vánoce už máš, tak ať ty další jsou alespoň stejně parádní, jak tyto a další rok Ti přinese přesně to, co si přeješ a ještě o tři pozitivní věci víc!

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *