Sudba tří

Sudba tří

V časech dávných, protkaných magií, v lese, kde stromy mluví a řeky s ptáky zpívají, bydlely tři kouzelnice. Každá z nich ovládala jiný druh magie, kterým chránily mír a harmonii v království, kde žily.

Jednoho dne k nim do skromného příbytku přišel zdejší král s naléhavou prosbou. Nad jejich zemí se stále více rozprostíral temný oblak nabitý černou magií. Lidé z něho pociťovali negativní emoce, které se odrážely na jejich chování. Obyčejní smrtelníci s tím nemohli nic dělat, proto panovník kouzelnice oslovil.

Elara, Elfrída a Elarned se vydaly na nebezpečnou cestu k nalezení zdroje této nedobré magie. Na své cestě, která trvala několik týdnů, čelily zkouškám a nebezpečím, která testovala nejen jejich kouzelnické schopnosti, ale i jejich vztahy.

Když konečně došly konce, čekalo je nemilé překvapení – zjistily, že temná kouzla byla vyvolána někým jim velmi blízkým. O to hůře se bude bojovat, ale byly odhodlané do toho dát všechno.

Jejich dávná přítelkyně propadla pokušením, která jim měla zůstat ukrytá. Síla schopností vzrostla, ale empatie a láska téměř zmizely. Její magie teď, bohužel, přesahovala i sílu třech dobrodružek.

Kouzelnice po dlouhém boji pochopily, že mají pouze jednu možnost, jak Frenaley porazit. Aby zachránily království, musely využít tak mocné kouzlo, které je připraví o veškerou magií, kterou měly v těle. Svá kouzla vyslaly jako paprsky světla do temnoty, vytvářejíc Sudbu tří. Ta vydrží a ochrání království tak dlouho, dokud na trůně bude sedět dobrosrdečný a spravedlivý vládce. Jakmile Elara, Elfrída a Elarned sudbu vykřly, opustila je jejich síla a staly se obyčejnými ženami.

Naštěstí nic jako obyčejná žena neexistuje, a každá je svým způsobem originální, a to i bez kouzelné moci. Žádná z nich tak neměla problém se svým životem, které si až do své smrti vychutnávaly plnými doušky. Král se zavázal chránit Sudbu tří, která stále čeká na nové panovníky a její další osud.

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *