Tropický nápoj

Máte rádi tropické nápoje? Po příběhu pana Connora pro bobříka volnosti si možná od nich na chvíli dáte pozor. A nebo budete minimálně sledovat jejich přípravu ostřížím zrakem

-*-

 

Žhavé slunce silně praží a na Jane zrovna přišla ukrutná touha po pití. Vstala z lehátka a zamířila si to přímo do kuchyně k lednici. Natáhla ruku pro nápoj, ale zarazila se při pohledu na lísteček s poznámkou. Poznámka, která ji varovala, aby pití nepila, však nebyla překážkou a tak Jane klidně pokračovala v přivlastňování drinku.

Přiložila nápoj k nosu a mírně přičichla. Voněl svěže a tropicky, to bude dobrota. Jane usrkla a rázem pocítila nečekané změny. Ihned viděla svět barevněji! V parném létě se začali potulovat po kuchyni tučňáci, duha se koupala v bazénu. On tam ten lísteček s poznámkou asi byl přeci jenom z nějakého důvodu. Jane pomalu doklopýtala k lehátku na zahradě a snažila se najít způsob, jak se zbavit ukrutné bolesti hlavy a prazvláštních vidin. Na nic nepřišla, a tak se snažila alespoň zaspat všechny problémy. Jak se dostaly neznámé látky do nápoje? Jednoduše. Přítel Jane si přivydělával tajným prodáváním omamných látek. Své výrobky se rozhodl vyzkoušet i v tekuté formě. On však nečekal, že by mohla jeho přítelkyně vypít onen drink. Když se odpoledne vrátil z práce, našel Jane v utrápeném stavu, rozhodl se, že je na čase přestat s nelegální činností. Alespoň se oba ponaučili.

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *