* Vyhlášení Královského fauního binga *

* Vyhlášení Královského fauního binga *

Královské fauní bingo je úspěšně za námi. 29. 10. 2023 v 19:00 proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků ve Velké síni. Pro ty z vás, kteří se nemohli dostavit, je zde malé shrnutí.

Na začátku vyhlášení Fauní král provedl kouzlo, kterým Velkou síň proměnil v mechový palouček, kterému ve středu vévodila kouzelná kopie naší Vrby.

Následovalo menší statistika. Celé akce se zúčastnilo 38 autorů a v rámci Binga bylo sepsáno 99 příběhů. Dalších 30 bylo sepsáno v rámci nultého kola. Tedy celkově došlo nádherných 129 děl. Dvě autorky navíc v rámci Binga úspěšně sepsaly příběh na pokračování.

Fauní král poděkoval všem za nádherné příběhy a než jmenoval úspěšné autorky, požádal o pomoc slečny Enolu Gatito a Simelii Mallorny o seslání kouzla na namnožení své královské korunku. Právě tu pak věnoval těm dámám a slečnám, kterým se podařilo Bingo složit.

A které dámy byly úspěšné a nyní hrdě nosí korunku?
Úspěšnými autorkami jsou Amanda Wright, Maya Prinz, Grace Annabeth Reatcher, Marylin Cuthbert, Ema Talia, Simelie Mallorny, Freya Reeves, Princess Star, Eilonwy Ellesméry, Aurora Mockingbird, Sára Wolf, Enola Gatito, Nessa Naiaés, Ensleis Ismenia, Veronica Fox a Sarah Thompson.

Samozřejmě byly rozdány diplomy pro každého účastníka, který napsal alespoň jeden příběh v rámci Binga. Jménem čítárny děkujeme všem za účast.

A nemusíte se bát, že byste o příběhy přišly. Jakmile to bude možné, budou v čítárně postupně vycházet.

Za redakci Sub Salix
Eillen McFir Elat

3 komentářů

  1. Eilonwy Ellesméry
    10/31/2023

    Ještě jednou díky za milou soutěž a nádhernou korunu!
    Moc se těším, až si přečtu výtvory ostatních 🙂

  2. Prin
    11/01/2023

    Přidávám se k Eilon a taky bych chtěla ještě jednou moc poděkovat za skvělou soutěž, nádhernou korunu a taky krásný diplom! Moc jsem si celé bingo užila. 🙂

  3. Eillen McFir Elat
    11/02/2023

    Děkujeme za milá slova.
    Vypadá to, že již brzy se nám podaří začít vydávat příběhy. A tak si Bingo budete moci užívat dál.

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *