* Strážce – vyhodnocení *

Léto je za námi a s ním skončila i akce, pro čítárnu vskutku netypická. Čítárna se pro letní prázdniny spojila s redakcí Lví tlapou a vy jste se mohli pokusit o obnovu kouzla Strážce. Pokud jste nebyli ve Velké síni, kde došlo k vyhlášení, níže se dozvíte vše podstatné.

Samotná akce započala 14. 6. 2022 ve Velké síni, když došlo k rozbití sochy, kterou jsme všichni vlastně už vůbec nevnímali. Došlo k rozbití Strážce a v čítárně jste se v prologu mohli dozvědět, že se jedná o ochranné kouzlo hradu a bez Strážce hrozí hradu nebezpečí.

Další informace o samotné soutěži jste pak mohli dohledat 20. 6. 2022 v časopisu Lví tlapou. Před účastníky letní akce čekalo osm kol a osm různých druhů vypracování úkolů, a to:

  • Drabble nebo double drabble
  • Nakreslit obrázek
  • Vyfotit
  • Vyrobit
  • Uvařit či upéct
  • Ručně vytvořit koláž
  • Napsat báseň
  • Volné téma

Na vypracování každého kola byl přesně týden a vždy v neděli se soutěžící dozvěděli, co se po nich bude chtít. A bylo jen na nich jakou formu vypracování si zvolí.

Do akce se zapojilo třináct čarodějek. Zastoupení bylo nejen ze všech kolejí, ale i od nováčků a jedné profesorky. Jmenovitě se jednalo o Amandu Wright, Daisy Carterovou, Destiny Dark, Enolu Gatito, Enselis Ismenia, Charlie Ann Whitaker, Christinu Elizabeth Stark, Indris Elwinor, Katie Haleki, Princess Star, Rogerinu Rettu Maylor, Ťasendi Nimu Taygetu a Veronicu Narcissu Williamsovou.

Z těchto třinácti slečen a dam se podařilo celým devíti dokončit všechna kola a my jím tímto gratulujeme. Na památku obdrží svojí vlastní miniaturní sochu Strážce opletenou vrbovým proutím a památeční diplom.

Dvě slečny nás opustily na dobro, přesto jim děkujeme, že se před svým odchodem z hradu pokusily jej co nejvíce chránit.

Zbylé dvě účastnice obdrží na památku též památeční diplom. A protože vypracovaly – v jednom případě 4 úkoly, v druhém 5, tedy polovinu (a více) – rozhodla se jim Vrba na památku věnovat alespoň jeden ze svých Zlatých vrbových proutků.

Diplomy si mohou účastnice vyzvednout níže.

Diplomy si Vrba připravila pro dvě naše milé hodnotitelky, kterým tímto děkujeme, že se dobrovolně upsaly k práci pro čítárnu…
Ještě jednou děkujeme všem a doufáme, že se nám podařilo zpříjemnit vám léto.
Za redakci čítárny
Eillen McFir Elat

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *