Rekapitulace pátého kola lovu bobříků

Páté kolo lovu literárních bobříků je za námi. A my pro vás máme tradiční rekapitulaci.

Nejprve ale zmíním, že se bobříci rozhodli pro vás připravit bonusové kolo, ve kterém si budete moci znovu zkusit ulovit bobříka, který vám unikl. A možná i víc než jednoho! Takže neváhejte se účastnit dalších kol, abyste nemuseli nahrazovat až tak moc příběhů najednou!

Co se vydávání příběhů týká, bobříci udělali v čítárně slušný zmatek. Nyní vychází jeden příběh ráno (a mělo být jít o příběhy z druhého kola), další večer (příběhy kola třetího a následně čtvrtého). Ale stalo se, že se pár příběhů z každého kola zatoulalo, a tak vyjdou až po všech ostatních příbězích. Ale myslím si, že nám to čtenáři i autoři odpustí – číst bude stále co. Příspěvky pátého kola začnou vycházet již v listopadu a systém vydávání tedy bude takový, že denně vyjdou tři příběhy – a to ráno v sedm, v pravé poledne a večer v sedm.

Nyní se však zaměřme na účast pátého kola. Bobříci opět zanedbávali reklamu, ale autory lov vysloveně baví a nepotřebovali připomínat, že se mají účastnit.

Pátého kola se celkem zúčastnilo 24 odvážných lovců a lovkyň. Tentokrát bylo vše uznáno a my autorům gratulujeme! Úspěšnými lovci čtvrtého kola se stali (řazeno abecedně): Alex Blake; Andromeda Mithrim; Beteramis Athenodoros; Bibi Anne; Cesmína Hardy; Cinex Star; Connor Ian McBrownnies; Eame Vórimar; Elizabeth Katherine Arlenová; Gita Hrdličková; Christina Meadows; Indris Elwinor; James Kelly Johnson; Kharianne Wolf; Klotylda Malíková; Marisa Missy Moon; Maya Prinz; Melisa Pestrá; Mia Whitebear; Nebelbrach Mechacha; Newika Shelley Lovecraft; Petromila Nivalis a Vilja Carrie Dechant. Zbývající účastník zůstal skryt za maskou.

Co se rozličnosti ulovených bobříků týká, proběhlo páté kolo následovně.

Na prvním místě se usadil bobřík spánku, kterého autoři ulovili rovnou 5x. O druhé místo se dělí bobříci sta chvil a veršů, kteří byli uloveni celkem 4x. O třetí místo se podělili bobříci toulavých bot a velkých citů, kdy byli uloveni 2x. Bobříci cizích světů, strachu, tajemných dálek, budoucích dnů, městských legend, ponaučení a volnosti byli uloveni vždy 1x.

Bobřík smíchu už druhé kolo za sebou odpočívá, ale věří, že jej již brzy někdo uloví.

Do šestého kola přejeme hodně štěstí a čtenářům přejeme příjemné počtení.

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *