Rekapitulace čtvrtého kola lovu bobříků

Čtvrté kolo lovu literárních bobříků je za námi. V minulém kole jsme zmiňovali, že zřejmě najedeme na nový systém vydávání bobříků. Příspěvky třetího kola budou vydávány ve stejný den jako příspěvky kola druhého, a to tak, že druhé kolo bude nadále vycházet o sedmé ranní a příspěvky kola třetího a čtvrtého o sedmé večerní. A to již od 19. 10. 2020.

Nyní se však zaměřme na účast čtvrtého kola. Bobříci toto kolo moc často neopouštěli vrbu a nechodili do Velké síně popohánět potenciální účastníky a to se projevilo a účast poklesla. I tak je ale vysoká a my doufáme, že se minimálně udrží na této úrovni (a doufáme, že se autoři, kteří vynechali lov, vrátí s novým příběhy).

Čtvrtého kola se celkem zúčastnilo 20 odvážných lovců a lovkyň. Tak jako v kole minulém, i tentokrát máme neuznaný lov. A tentokrát bohužel hned u dvou autorů. Jeden z nich zaslal svůj příspěvek po stanoveném termínu, druhý autor si u haiku popletl počty slabik, kdy na místo 5-7-5 sepsal příspěvky v počtu slabik 7-5-7. Pevně doufáme, že je to neodradí od dalšího lovu. Bobříci se na ně již těší. Úspěšnými lovci čtvrtého kola se stali (řazeno abecedně): Alex Blake; Beteramis Athenodoros; Bibi Anne; Cesmína Hardy; Cinex Star; Connor Ian McBrownnies; Eame Vórimar; Elizabeth Katherine Arlenová; Indris Elwinor; Kharianne Wolf; Klotylda Malíková; Maya Prinz; Mia Whitebear; Nebelbrach Mechacha; Newika Shelley Lovecraft; Petromila Nivalis a Vilja Carrie Dechant. Zbývající účastníci zůstávají skryti za maskou.

Co se rozličnosti ulovených bobříků týká, proběhlo čtvrté kolo následnovně.

O první místo se dělí bobříci ponaučení a tajemných dálek. Oba bobříci byli uloveni hned 3x. Druhé místo si rozdělili bobříci strachu, spánku, budoucích dnů a velikých citů. Ti byli uloveni 2x. A na třetím místě jsou bobříci sta chvil, cizích světů, toulavých bot a volnosti. Jak je každému asi jasné, každý z bobříků byl uloven 1x.

Bobříci veršů, smíchu a městských legend si v tomto kole od lovu odpočinuli, ale doufají, že na ně již brzy přijde řada.

Do pátého kola přejeme hodně štěstí a doporučujeme nenechávat lov na poslední minuty před půlnocí. Čtenářům přejeme příjemné počtení. A kdyby se jim chtělo zanechat komentář, autory to určitě potěší.

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *