Rekapitulace šestého kola lovu bobříků

Šesté kolo lovu literárních bobříků je za námi. A s ním i tradiční rekapitulace.

Vydávání příběhů bude pokračovat tak, jak bylo již dříve řečeno. Od listopadu očekávejte tři příspěvky denně a to v sedm ráno, v pravé poledne a v sedm večer. Můžete si tak ke snídani, obědu a svačině vždy přečíst něco hezkého.

Pojďme se ale zaměřit na účast v šestém kole. Je znát únava, kdy studenti již naplno vypracovávají stohy domácích úkolů. Je i možné, že paní Múza je opustila. A proto i účast byla slabší. Avšak i tak stále krásná.

Šestého kola se celkem zúčastnilo 14 odvážných lovců a lovkyň. Opět jsme se však stali svědky jednoho neúspěšného lovu. My však věříme, že autor se nevzdá, bude lovit dál a uprchlého bobříka si doplní v bonusovém kole! Úspěšnými lovci šestého kola se stali (řazeno abecedně): Alex Blake; Bibi Anne; Cesmína Hardy; Cinex Star; Eame Vórimar; Indris Elwinor; Klotylda Malíková; Marisa Missy Moon; Mia Whitebear; Nebelbrach Mechacha; Newika Shelley Lovecraft a Vilja Carrie Dechant. Zbývající účastník zůstal skryt za maskou.

Co se rozličnosti ulovených bobříků týká, proběhlo páté kolo následovně.

Na prvním místě se usadil bobřík toulavých bot, kterého autoři ulovili 5x. O druhé místo se dělí bobříci budoucích dnů a velkých citů, kteří byli uloveni celkem 2x. Na třetím místě pak skončili bobříci ponaučení, smíchu, strachu, sta chvil a cizích světů, kteří byli uloveni 1x.

S Vrbou se těšíme na další příspěvků autorů a čtenářům přejeme příjemně strávené chvilky s ulovenými bobříky.

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *