Rekapitulace druhého kola lovu bobříků

Druhé kolo lovu literárních bobříků skončilo a příběhy z něj budou vycházet od 19. 10. 2020 (to víte, máme toho ještě dost k vydání z kola prvního). A já byla tentokrát účast?

Ještě dva dny před koncem termínu se zdálo, že v druhém kole se zúčastní stěží deset lovců. Avšak poslední dva dny lovu si naši hrdí lovci obuli pevnou obuv, do rukou vzali KáPéZetku (Kalamář, Pero, Zápisník) a odvážně se vrhli do lovu.

Celkem se druhého kola zúčastnilo 34 odvážných lovců a lovkyň a to jmenovitě a dnes i abecedně seřazení: Alex Blake, Beteramis Athenodoros, Bibi Anne, Cesmína Hardy, Cinex Star, Connor Ian McBrownnies, Eame Vorimar, George Winchester, Helen Miltonová, Charlie Ann Whitaker, Indris Elwinor, James Kelly Johnson, Keša z Borové, Kharianne Wolf, Klotylda Malíková, Marguerita Laux, Marisa Missy Moon, Maya Prinz, Melisa Pestrá, Mia Whitebear, Mintaka Orionis, Nebelbrach Mechacha, Newika S. Lovecraft, Nina Yozhinski, Noah Limbany, Petromila Nivalis, Trixie Delilah Sinclair a Vilja Carrie Dechant. Zbylí účastníci si přáli zůstat skryti za maskou a my jejich přání rádi splníme. Jejich díla budou v čítárně vycházet pod autorem Sub Salix.

I v druhém kole byl lov rozmanitý a uloveno bylo tentokrát 11 druhů bobříků. Absolutním vítězem byl tentokrát bobřík strachu, který byl uloven 6x. O druhé místo se podělili bobříci sta chvil a veršů, oba byli uloveni 4x. Na třetím místě bylo bobříků nejvíce, a to bobříci smíchu, spánku, cizích světů, velkých citů a toulavých bot. Ti byli uloveni 3x. Na čtvrtém místě jsou bobříci tajemných dálek a budoucích dnů. Oba bobříci byli uloveni 2x a pro bobříka budoucích dnů je to navíc premiéra – však byl jediný, který lovu v prvním kole unikl. Zbývající ulovený bobřík byl bobřík volnosti, který byl uloven 1x.

V druhém kole si od lovu odpočali bobříci městských legend a ponaučení, ale věříme, že odpočívat dlouho nebudou a zase je budou naši lovci prohánět.

Nám tak nezbývá, než popřát lovcům mnoho inspirace a šťastný lov. Čtenářům přejeme příjemné počtení.

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *