* Velikonoční drabblování *

Milovníci drabbles, pozor!

Po čase je tu další výzva právě pro Vás, co rádi píšete stoslůvky na nejrůznější témata a zadání. Velikonoční čas si zpříjemníme právě psaním stoslovných příběhů, ale nebude to jen tak. Pečlivě čtěte zadání a jdeme na to!

Na každý z devíti velikonočních dní od Květné neděle až po Velikonoční pondělí je tu speciální zadání, na které napíšete příběh o délce přesně 100 slov. Na každé z nich budete mít dva dny a soutěže se budou postupně objevovat v síni soutěží na hradě, vždy označené písmenky VD a dnem, ke kterému se vztahují.

Můžete poslat jednu z nich, nebo postupně všech devět, to je jen na vás. Každé drabble bude mít vlastní pointu, nějaké překvapení, vtip, zkrátka něco navíc, přidanou hodnotu. Pokud chcete, přidejte název – ten se ovšem do stovky slov nepočítá.

Pokud ale rádi přijímáte opravdové výzvy, pak můžete všech devět drabbles pojmout jako jeden příběh na pokračování, devět malých kapitolek jedné povídky. V takovém případě získáte za každé drabble, které bude navazovat na předchozí, tři srpce navíc jako bonus.

Pokud nechcete svá dílka zveřejnit v čítárně a píšete pouze pro odměnu, je to v pořádku – jen to zaklikněte ve vypracování. Pokud chcete drabble zveřejnit anonymně, je to možné – připište to k vypracování.

A pozor, do této soutěže nepřijímáme fanfikce ani drabble z prostředí hradu, myslete na to.

Aktuální zadání najdete v soutěžích.

Hodně štěstí!


Autorkou ilustrací je Christina Elizabeth Stark, grafická úprava Helenia Kukková.

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *