Valentýnka od Cynthie Eleanor Cooper

Protože bude Valentýn, ráda bych ti ze srdce poděkovala.
A to za všechno. Doslova za všechno.
Za všechno, co pro mě každý den děláš.
Za to, že se pro mě vždy usmíváš a snažíš se mi zvednout náladu, když jsem smutná.
Také za to, že mi vždy uděláš náladu a den krásnější.
Bez tebe bych si nevěděla rady, na nic těžkého bych si nikdy netroufla a hlavně tě nikde nenechala samotného, tak jako ty mě.
Bez tebe bych to nebyla já.
Bez tebe by ze mě byla jen prázdná chodící duše mezi ostatními náhodnými kolemjdoucími a za to ti chci nejvíce poděkovat. Díky tobě můžu žít. Díky tobě můžu žít život naplno a tak, jak jsem si vždy přála a představovala.
To, že tu jsi pro mě, je ta nejlepší věc v životě, která mě mohla potkat a potkala.
Mám ráda tvůj úsměv, tvoje objetí, tvou laskavou duši. Vždy, když přijdeš, je o čem si povídat, sdílet stejné zážitky. Smutek, zklamání, ale i radost a lásku.
Vždy, když tě požádám o pomoc, přijdeš, jak nejrychleji to jde.
Vždy, když jsi v nouzi ty, můžeš se na mě spolehnout a obrátit se s upřímnou tváří. Nemusíme před sebou nic skrývat a v tom je také ta hlavní doména.
Nikdy bys mě nenechal zmrznout někde na nástupišti. Nikdy bys mě nenechal o samotě s cizími lidmi. Nikdy bys nedovolil, abych brečela a jenom se vždy usmívala. Nikdy by ses ke mně neotočil zády, a proto ti teď píšu tento dopis, ve kterém ti chci říct, jak nesmírně moc si toho vážím, že jsi tu pro mě.
Možná to nebude trvat navěky. Možná, že se na nějaký čas odloučíme. Ale teď jsme tady a spolu a možná bychom si k sobě našli cestu i po druhé.
Pro mě, doufám, že i pro tebe, je tohle navěky.
Nikdy nezapomenu na naše první setkání, první rozhovor, první dotek a hlavně první polibek.
Nic víc k životu nepotřebuji a kdyby se mně někdo zeptal, jakou jedinou věc bych si chtěla vzít na pustý ostrov, odpověděla bych, že tebe, protože nic jiného bych nepotřebovala a ani nechtěla.
Jsi nejzářivější hvězdou na mé obloze, jelikož vždycky vycházíš jako první.
Chci ti ze srdce říct, že bych ti nikdy neudělala nic zlého, protože jsi můj hrdina z filmů, můj zachránce z temných končin, moje láska.
Děkuji, že jsi tu pro mě. Ani tento dopis nemůže vyjádřit všechny mé pocity, co k tobě cítím.
Věty jsou příliš krátké a slova ještě kratší a ani kdybych napsala román, nestačilo by to. Ty jsi totiž životní příběh, jehož stránky se píší každý den, každou hodinu, každou vteřinu, i když nejsem s tebou.
Tento dopis ti věnuji z lásky a doufám, že budeš můj krásný Valentýn.

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *