Sedmero umění subsalixkých – Poprvé!

Dnešek je slavný den. Sub Salix slaví své sedmé narozeniny a my se rozhodli, že budeme oslavovat. A jak se nejlépe slaví? No přeci dárky! A jelikož je známo, že dary je hezké nejen dostávat, ale i dávat, vznikla tato soutěž, která je určena pro potěšení vaše, ale i vrby.

Soutěž Sedmero umění subsalixkých vás prověří a po zásluze i odmění. Postačí, když si chvíli sednete se svými brky a múzou k pergamenům a obdarujete oslavenkyni svou kreativitou.

Každý den po dobu sedmi dní bude vycházet nové zadání soutěže. Nebojte, vždy se dozvíte vše podstatné. Na každé zadání budete mít pár dní a poté bude spuštěna anketa daného „kola“, ze které nakonec vzejde 7 vítězů. Z těch pak bude v konečné fázi opět anketou vybrán vítěz absolutní. Podmínkou pro absolutní výhru ale je, že se zúčastníte minimálně 4 kol!

Co je ve hře?

Vítěz jednotlivých kol dostane celý 1 galeon, který může utratit podle vlastního uvážení.
Absolutní vítěz poté získá navrch ještě 3 galeony a měsíční držení Zlatého vrbového proutku.

No není to lákavé?

Teď už k vašemu úkolu.

Pod vrbou je místo, kde v pergamenech najdete mnohé, stačí trochu listovat. Je to místo plné klidu pro čtenáře, kterým ale slibuje i leckterá dobrodružství. A vaším úkolem bude napsat povídku o tom, kterak vrba promluvila a odhalila vám tajemství.

• Své příspěvky posílejte skrze brigádu Sub Salix – ano, ke všemu získáte i odměnu podle stanovených norem, tudíž škodný nebude nikdo z vás.
• Soutěžní příspěvek nezapomeňte označit jako „Sedmero umění subsalixkých“.
• Toto kolo posílejte do půlnoci 12. 10. 2014.

Toť pro teď vše, zítra se opět shledáme a odhalíme vám téma dalšího kola!
Ale teď už se nenechte rušit, rozjímejte a vymýšlejte.


Redakční úpravy provedla Nerys Heliabel Ghostfieldová.

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *