Vrbový proutek a tématické čtvrtky

S prvním listopadovým dnem přichází čítárna s několika informacemi, o které nechcete přijít. Otevírá se hlasování prvního kola soutěže o putovní vrbový proutek a zároveň se můžete zapojit do nové spisovatelské akce.

Ti, kteří sledují Sub Salix pravidelně, jistě zaznamenali, že na začátku měsíce října byla vypsána soutěž o putovní Zlatý vrbový proutek. A protože říjen skončil, otevírá se první kolo celohradního hlasování.

Jak postupovat?

Pokud vás zaujala některá z povídek či básní, které byly během října v čítárně vydány, můžete jejího autora potěšit a dát mu hlas. Jak na to? V sekci soutěže na hradě rolujte až úplně dolů k podsekci brigád. Tam si najděte tu, která se týká Sub Salix. Do vypracování soutěže můžete vložit až tři díla, kterým byste chtěli udělit svůj hlas – to na prvním místě tak získá tři body, na druhém dva a na třetím jeden.

Mějte na paměti, že není možno hlasovat pro vlastní povídku.

Hlasování bude probíhat až do 15. listopadu. Neváhejte a ohodnoťte ty, kteří vám předkládají své literární snažení.

Druhou novinkou jsou Tématické čtvrtky čítárny pod vrbou. Právě dnes byla na hradě zveřejněna stejně pojmenovaná soutěž, ve které se dozvíte bližší pravidla.

Svoje dílka, ke kterým vás inspiruje výše uvedený obrázek, posílejte do příslušné soutěže a nemějte strach, účastnit se může opravdu každý, i úplný začátečník.

Doufám, že vás mrazivé počasí a déšť nepřivádí do deprese, ale naopak je využijete k tomu, že se v teple domova pustíte do psaní. Přeji vám hodně štěstí a inspirace!

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *