Krása osobnosti

Drazí čtenáři,

Tento dárek nemá žádného konkrétního adresáta. Je pro vás všechny.


Jistě znáte dny, kdy se zkrátka nic nedaří, všechno padá z rukou, všichni na vás řvou a máte toho tak akorát plné zuby a se vším byste nejraději třískli. Nebo něco udělali. Něco.

Ale!

Cožpak každý z nás není úžasná, jedinečná bytost, která dokáže všechno, co bude chtít? Zítřky totiž budou lepší. Nebo ne, budou přesně takové, jaké si je uděláme. Takže nebudou lepší samy, ale budou lepší, protože my budeme chtít, aby lepší byly. Abychom byli lepší my.

My. Všechno to začíná u nás. Musíme věřit v sebe. Usmát se na sebe do zrcadla. Říct si, že dnešní den bude skvělý. A nenechat si jej zkazit. Pomáhat lidem okolo sebe, mít je rád i přesto, že se na nás třeba právě mračí.

Zkrátka a dobře – každý člověk je krásný. Dokážeme všechno, co budete chtít. Chce to jen nevzdávat se a najít si smysl svého života, nějaký cíl, za kterým půjdeme. A věřit tomu, že to dokážeme. Protože ano, MY TO DOKÁŽEME! Ať už jde o to, stát se úspěšnou baletkou, hudebním skladatelem, být dobrým člověkem, mít spokojenou rodinu. Do toho! Najděme si něco, co naplní náš život štěstím a jděme si za tím!

Rawenclavová!

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *