Zlatý proutek ’08

Podrobnosti k naší první výroční soutěži „Zlatý proutek“, čtěte a dozvíte se víc 😉

Možná jste se právě z „úvodky“ dozvěděli o zbrusu nové soutěži na Sub Salix, a proto spěcháte sem, dozvědět se něco více o pravidlech.

Jsou v celku jednoduchá, soutěže se účastní každá povídka zveřejněná v sekci „Svitky pergamenu“ od založení stránek (tj. 9. 10. 2007) až do 1. září tohoto roku, což znamená, že pokud jste svoji povídku ještě nezveřejnili, máte k tomu právě teď jedinečnou možnost.

A jak bude soutěž probíhat? 1. září se uzavírá přijímání povídek a od té doby můžete vy, čtenáři, hlasovat na hogwarts v soutěži prof. Eillen (každý může poslat svoje tři typy), za každý bude povídce připočítán hlas. Do druhého kola se dostanou povídky s nejvyšším počtem hlasů.

Hlasování v druhém kole už mají v rukou naši porotci. Výsledky soutěže, ale i svoje komentáře k jednotlivým povídkám zveřejní na slavnostním večeru, který se bude konat ve Velké síni bradavického hradu přesně rok po založení naší čítárny.

A co čeká na vítěze kromě věčné slávy? No, v první řadě je to cena v podobě zlatého proutku, která symbolizuje prestižní spisovatelské ocenění; další odměna je ve fázi jednání ;).

Takže pište, snažte se a 9. října se dostavte příslušně oděni na slavnost k předání cen. Snad se neobejde bez dalších soutěží.

Morrigan Tristesse

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *