Subsalixský věstník

Milí čtenáři, milí autoři, v polovině března se vám opět čítárna hlásí s několika oznámeními.

První zpráva je poněkud nepříjemná: vzhledem k velmi malému počtu hlasů jsem nucena zrušit únorové kolo soutěže o putovní zlatý vrbový proutek. Všem autorům i hlasujícím čtenářům se omlouvám.

Druhá zpráva je poněkud pozitivnější. V dnešním dnu končí anketa k první kapitole povídky Jak to bude dál?. Vaše hlasy rozhodly že Isolda má pátrat dál po tom, co ji sledovalo. Další kapitola by se měla v brzkých dnech objevit opět pod listy vrby, tak nás nepřestávejte sledovat. Merlin ví, jak to vlastně bude dál…

Poslední oznámení potěší všechny nadšence, kteří rádi tvoří drabble. Někdo možná akci zvanou „duben měsíc drabble“ zná, někdo ne, ale rozhodně ji doporučuji všem tvořivým duším.

Kolegyně Eillen mě přivedla na nápad, že by bylo možno se do této soutěže zapojit i pomocí naší čítárny. Všem drabblemilovným obyvatelům hradu tedy zde předkládám odkaz na danou akci.

http://sosaci.net/dmd/node/24

Vězte, že nepřijdete zkrátka ani na hradě. Pokud se rozhodnete soutěže zúčastnit a psát drabbles na originální témata (tedy ne fanfiction na svět HP ani žádný jiný), můžete mi následně poslat veškerá vaše drabbles přes brigádu Sub Salix, kde budou proplacena dle standardní hodnotící tabulky, a následně vystavena zde v čítárně.

Odpovědi na všechny otázky najdete na výše uvedeném odkazu, případně se v případě nejasností jako obvykle obracejte na mě.

Užívejte si březnových paprsků slunce! Hodně dobrých nápadů vám za redakci Sub Salix přeje

Janel Weil

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *