DM – Drabble Maraton

Naostřete své brky, doplňte inkoust v kalamáři, popadněte múzu a připravte se na DM – Drabble Maraton.

Celé letní prázdniny budou v čítárně zasvěceny této akci, ve které půjde o 4200 slov.

Všichni víte, co je to drabble. Povídka přesně o sto slovech. A právě tato drabble ovládnou čítárnu.

Nepůjde o nic složitého. Každý den vyjde nové téma. Od půlnoci budete mít 24 hodin na sepsání stoslůvky, kterou poté vložíte jako komentář přímo k článku s novým tématem. A další den znovu.

Bojíte se, že nebudete stíhat veškerá témata a tak se nedopíšete až do finále? Však my víme, že vás čekají prázdniny a dovolené. Proto bude Drabble Maraton rozdělen do dvou částí.

První část bude probíhat od 1.7. do 21.7. V tyto dny budou vycházet nová témata. Pokud vám nějaké uteče, budete mít zbylých deset dní na dopsání těch stoslůvek, které jste v řádném termínu nestihli.

Druhá část bude v době od 1.8. do 21.8. Opět po této době budete mít deset dní na dohnání svých restů.

Dále bych ráda upozornila, že prostory čítárny budou speciálně upraveny, takže tu budete moci potkat i mudly, kteří budou mít také možnost zapojit se do Drabble Maratonu.

Abychom vám ušetřili práci, stoslůvky budete vkládat do komentářů. Pokud byste měli potřebu okomentovat jiná díla, udělejte to prosím jako odpověď na dané drabble. Zjednodušíte nám tím práci při sčítání bodů za účast.

A poslední zpráva, která vám snad ulehčí práci. Ač je čítárna zaměřena jen na originální tvorbu, při Drabble Maratonu bude povoleno psát i fanfiction.

Takže jak již bylo řečeno v úvodu, připravte si vše potřebné. Za dva týdny začínáme.

Za čítárnu Sub Salix

Eillen McFir Elat

Nápad na Drabble Maraton byl převzat od kouzelnického uskupení známého pod zkratkou SOS, aneb Společnost pro osvětu spisovatelů. Tato skupina již úspěšně vyhlásila akci DMD – Duben měsíc drabble

Odeslat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *